Trepavice

Trepavice svaku ženu čine privlačnijom te daju najljepši pogled a ujedno svaka žena izgleda svježije , odmornije i to zato što uz njih nije potrebna nikakva posebna šminka a pogled je jednostavno zavodljiv .

Prednost ekstenzija trepavica je i u jednostavnosti njege te bezbrižnosti i kada se kupate ,znojite ili odlazite u saunu , bez straha da će Vam se maskara razmazati.

Ekstenzije trepavica su parcijalne umjetne trepavice koje se polutrajnim ljepilom lijepe za prirodne trepavice a dolaze u raznim dužinama.

Trepavice mogu biti plastične, svilene ili od prirodne dlake .

Najčešće se koriste svilene jer izgledaju prirodno i zadržavaju volumen a radimo ih u dvije tehnike:

-classic eyelashes- INDIVIDUALNE

classic eyelash su pojedinačne trepavice kod kojih se jedna na jednu trepavicu nanosi na  Vašu prirodnu trepavicu.

Kod takve tehnike dobivamo prirodan efekt jer smo prirodnu trepavicu produljili , podebljali i potamnili s ekstenzijom.

Za ugradnju individualnih trepavica koriste se deblje trepavice od 0.15-0.25 mm a dulje od prirodne 2-3 mm te ih možemo staviti onoliko  gusto koliko imamo prirodnih trepavica.

 

 

Volume eyelash -2D,3D-VOLUMENSKE

volumenske trepavice su ekstenzije s pojačanim efektom i dodatnim volumenom koji se dobiva na način da se trepavice slažu u snopove po dvije ili tri trepavice i takav snop lijepimo za jednu prirodnu trepavicu.

Za izradu volumenskih trepavica koristimo tanje ekstenzije od 0.5-0.10 mm a dužine trepavica su različitih dužina od 2D ,3D nadalje , te 2C, 3C što označava uvijenost trepavice ovisno o želji svake klijentice.

Volumenskim trepavicama postižemo glamurozan efekt bez sljepljivanja trepavica i grudica na njima.

POSTUPAK UGRADNJE EKSTENZIJA TREPAVICA I NJEGA

Postupak ugradnje trepavice ugodan je tretman koji traje od 1 i pol do dva sata .

Trepavice se postavljaju klijentici u ležećem položaju te se oči drže zatvorene i stoga ne postoji opasnost da ljepilo uđe u oko.

Dužinu i gustoću trepavica kao i tehniku dogovaramo individualno sa svakom klijenticom a ovisno o njezinim željama i naravno mogućnostima koje određuje dužina i gustoća prirodnih trepavica.

Kada se odabere koje trepavice želite stručno osoblje preuzima Vas u svoje ruke a kada budete gotove s tretmanom bit ćete glamurozne.

Prvo kozmetičarka ukloni sav make up s očiju tekućinom za čišćenje trepavica, osigurava područje donjih trepavica i okoloočno područje bijelim flasterom te kreće s ugradnjom .

Nakon ugradnje svih trepavica , jedne po jedne skida se okolni flaster i provjerava da li je koja trepavica zalijepljena , bocka li ili žulja kao bi se odmah zamijenila i Vaše trepavice su gotove.

Poslije tretmana trepavice nije poželjno vlažiti i prati  barem 12-24 sata jer se u tom periodu do kraja suši ljepilo.

Počešljajte trepavice s čistim češljićem za nanošenje maskare a nakon toga trepavice perite blagim sapunima bez dodataka ulja i vodom jer ulje umanjuje jačinu ljepila .

Ekstenzije trepavica traju od 4-6 tjedana a otpadaju zajedno s prirodnom trepavicom i ne oštećuju je jer je životni vijek prirodne trepavice 3 do 4 tjedna kada ona otpada i raste druga.

Iz tog razloga poželjno je svakih dva do tri tjedna nadopunjavati trepavice  kako bi uvijek izgledale uredno i očaravajuće.